Uw merkhorloge op een veilige manier verkopen tegen een goede prijs?

V&M watches is het adres voor het verkopen van uw nieuwe of gebruikte merkhorloge.
Bij ons is het mogelijk om uw horloge in te ruilen op een exemplaar uit onze collectie maar ook zonder dat u iets bij ons aanschaft kopen wij graag uw horloge in.
Wij bieden u te allen tijden een eerlijke prijs voor uw horloge.

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van Breitling horloges maar zijn onder andere ook geïnteresseerd in de volgende Zwitserse merken:

-Cartier
-Rolex
-Omega
-Tudor

Heeft u een merkhorloge zonder papieren/certificaten?
Bij voorkeur kopen wij complete horloges in maar wij kopen ook graag uw horloge in zonder certificaten. Elk identieke serienummer wordt voor een eventuele aankoop gecontroleerd op historie, diefstal e.d.

Heeft u een defect merkhorloge?
Ook wanneer uw horloge niet meer werkzaam is, of het nu gaat om een lege batterij of een niet functionerend automatisch uurwerk, kopen wij deze graag van u!

Werkwijze:
Wanneer u uw horloge bij ons aanbiedt, maken wij zo snel als mogelijk een afspraak met u op ons beveiligde kantoor in Alkmaar.
In uw bijzijn controleren wij het horloge en brengen u direct een eerlijk bod uit.
Wanneer u akkoord gaat met ons voorgestelde bod nemen wij het horloge direct over en betalen wij u de afgesproken prijs uit per bancaire overschrijving.
V&M watches biedt u op deze wijze een veilige manier om uw kostbare horloge te verkopen.

Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen?
Wanneer u uw horloge wenst te verkopen, maar niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u gebruik maken van onderstaande formulier of u kunt ons een bericht sturen naar [email protected] en/of +31626883398.

V&M watches koopt enkel te goeder trouw, hierdoor is het overhandigen van een geldig legitimatiebewijs (ter controle) bij de verkoop van uw horloge een vereiste.

  Merk

  Type

  Staat

  NieuwNieuwstaatGebruiktSlechte staat

  Vraagprijs

  Compleetheid

  DoosPapierenBeide

  Foto's  Overige informatie

  Uw email

  Naam