Tweedehands Breitling horloges

V&M Watches heeft één van de grootste collectie tweedehands Breitling horloges van Nederland. Er komen regelmatig nieuwe horloges bij of modellen raken uitverkocht, waardoor ons assortiment altijd veranderd. Dus heb je hèt horloge voor jou gevonden, wees er op tijd bij!

Wij geloven in de hoogwaardige kwaliteit van onze tweedehands horloges. Daarom worden al onze horloges geleverd met de nodige papieren en krijg je minimaal 3 maanden garantie. Wil je meer zekerheid? De garantie op onze horloges kan tot een jaar worden verlengd. Voor een tweedehands prijs met de zekerheid van nieuwkoop.

Bekijk ons aanbod tweedehands Breitling horloges

Tweedehands Breitling accessoires

Een mooi Zwitsers klokje hoort met een bijpassend stijlvolle armband gedragen te worden. Daarom levert V&M Watches ook accessoires, waaronder veel originele Breitling armbanden. De klassieke metalen armbanden worden gekenmerkt door hun draagcomfort, robuustheid en hoogwaardige finish. Hierdoor zijn tweedehands armbanden vaak nog als nieuw.

Meer accessoires om jouw horloge nieuw leven in te blazen?

Bekijk ons aanbod tweedehands Breitling accessoires

De Traditie

Na de oprichting door de Zwitser Louis Breitling in 1884, nam zijn zoon Gaston in 1914 de fabriek over. Al in 1923 ontwierp hij als eerste een horlogekast waarin ook een stopwatch werd geplaatst. In 1926 volgde een horloge dat opgewonden werd door de polsbeweging, waarmee het na Rolex als tweede merk succesvolle automatische uurwerken op de markt bracht.

Breitling werd in 1936 leverancier van de Royal Air Force, waarvoor ze een horloge met stopwatch, kompas en datumaanduiding ontwierpen. In 1943 volgde ook de Amerikaanse luchtmacht als opdrachtgever. In deze traditie maken ze nog altijd chronometers en horloges vol karakter, en van uitzonderlijke kwaliteit. Een stukje geschiedenis om je pols houdt je bij de tijd.


Bekijk ons aanbod Breitling horloges ook op Chrono24!